Hvem

Lene Brix er en inspirerende dynamisk rådgiver, der kan flytte samarbejdspartnere til nye erkendelser. Hun formår at designe processer, der løfter arkitekturen og organisationen til nye højder og sætter mennesket i centrum.

Lene Brix rådgiver offentlige organisationer og private virksomheder i udviklingsprocesser indenfor det byggede miljø. Hun har en særlig interesse i byggeri og forandringsprocesser, der tager hånd om de komplekse samfundsudfordringer, vi står overfor indenfor klima, sundhed og velfærd.

Lene Brix har 25 års erfaring som arkitekt og har været partner og CEO i Claus Bjarrum Arkitekter og CEO for Lendager Arkitekter, hvor hun har været med til at sætte den cirkulære økonomi på dagsordenen. Hun har en stærk baggrund indenfor designprocesser, innovationsledelse, forretningsudvikling, strategiudvikling og facilitering af komplekse udviklingsprocesser.

Lene Brix er uddannet arkitekt MAA og MBA i cirkulær økonomi fra Henley Business School. Derudover har hun en mastergrad i Designteori og Ledelse fra Kunstakademiets Arkitektskole. Hun har gennem mange år været censor på arkitektskolerne og DTU og er medlem af repræsentantskabet for Designmuseum Danmark.